Opinie naszych klientów

W sklepie ZlotyAniol.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Szybka przesyłka. Dodatki są piękne,super wykonane. Bardzo polecam sklep"ZŁOTY ANIOŁ".Znakomity kontakt telefoniczny i mailowy.Dziękuje i pozdrawiam.
DOROTA 2019-03-15, 2019-03-15 11:44
Piękne dodatki i szybka wysyłka. jestem pod wrażeniem produktów personalizowanych. Dziękuję!
Maria, 2019-03-15 11:17
Bardzo polecam rzeczy przepiękne ,szybka dostawa ale niestety paczka była za słabo zapakowana,była pognieciona i kurier powiedzial żeby przy nim otworzyć i sprawdzić czy wszystko jest ok.Wszystko było ok .
Agnieszka, 2019-03-09 10:57
Bardzo szybka przesyłka, wszystko piękne tylko paczka niestety za słabo zapakowana ,przyszła uszkodzona,wygnieciona i kurier kazał otworzyć żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku ale wszystko było ok rzeczy są przepiękne jak najbardziej polecam.
Agnieszka, 2019-03-08 22:33
Jestem pod wrażeniem bardzo szybkiej realizacji zamówienia. Następnie maile z inforacjami o przygotowywanej przesyce super sprawa.I oczywiście wszystko szybko dostarczone i przepiękne.Mi pole ono ta firme i napewno zrobie to samo.
Ewa Holowka, 2019-03-08 21:13
ekspresowa dostawa i świetny kontakt, przed złożeniem zamówienia pytałam o kilka rzeczy i pani udzieliła nawet więcej informacji niż oczekiwałam dziękuję :)
Magda, 2019-03-01 10:34
Bardzo szybka wysyłka, a opłatek na tort rewelacyjny. Pozdrawiam i polecam;)
Karolina, 2019-02-28 12:19
Polecam serdecznie piękne rzeczy. Przesyłka zgodna ze stanem faktycznym, szybka i bezproblemowa.
Aneta, 2019-02-27 17:56
Paczka z zaproszeniami doszła do mnie w super stanie. Złożyłam zamówienie w niedzielę wieczorem. A we wtorek już u mnie była. Dziękuję
Matusiak Patrycja, 2019-02-26 18:11
Zamawiałam artykuły na Chrzest i jestem bardzo zadowolona! Wszystko jeszcze ładniejsze w rzeczywistości! :) Przy najbliższej okazji również zamówię na stronie ZłotyAnioł :)
Katarzyna D., 2019-02-11 12:27
bardzo ladnie wykonane ozdeoby, szczegolnie aniolki. szybka wysylka i dobry kontakt
Joanna, 2019-01-28 08:34
Zamówiłam zaproszenia komunijne - dotarły już na drugi dzień, piękne i z kopertami w komplecie. Na pewno bliżej Komunii złożę drugie zamówienie. Polecam!
Basia, 2019-01-23 12:21
Polecam wszystkim, ekspresowa wysyłka, a dekoracje jeszcze ladniejsze niz na stronce. Warto
Korneccy, 2019-01-23 09:34
Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę i piękne produkty, szczególnie podziękowania dla Chrzestnych. Polecam wszystkim mamom!
Katarzyna P., 2019-01-22 15:06
Piękne podziękowania dla chrzestnych i szybka wysyłka, polecam ten sklep i dziękuję
Zofia Niklińska, 2019-01-14 22:36
Staranne i ładne wykonanie prezentów dla chrzestnych oraz bardzo szybka realizacja,
polecam
Małgosia, 2018-09-19 10:49
Przepiękne ozdoby,fantastyczna obsluga.Zastanawiałam ozdoby na chrzest prosząc o szybką realizację.Towar miałam na drugi dzień rano pomimo dzielącej nas ogromnej odległości.Jeszcze raz dziękuję i polecam w 100%.
Monika Szczęsna, 2018-07-07 03:57
Zamowienie zrealizowane w 100 procentach, polecam wszystkim ktorzy chca stworzyc niepowtarzalny klimat na swoich uroczystościach
Jagoda Bachorz, 2018-05-26 09:38
Personalizowane winietki, naklejki lizaki wszystko zrealizowane rewelacyjnie i dotarło do mnie trzy dni po zamówieniu, polecam wszystkim szybko i profesjonalnie.
Iza, 2018-05-25 07:44
witam
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, zamówienie zrealizowane szybko i dobrze, nie miałam problemów, żeby zrobić domówienie.
Wszystko przyszło na czas, chociaż zamawiałam późno, towar bardzo ładny, jeszcze raz polecam!
Joanna, 2018-05-25 07:43
Starannie wykonane, niebanalne podziękowania dla gości, polecam, szybka wysyłka i dobry kontakt..
Monika, 2018-05-24 21:48
W dwa dni moje zamówienie zostało zrealizowane i otrzymałam przesyłkę :)dziękuję
Justyna Jankowska, 2018-05-23 21:00
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Zakupiony towar w pełni spełnił moje oczekiwania. Opcja "szybka pomoc" zadziałała w moim przypadku rewelacyjnie. Dziękuję. Jesteście Państwo godni polecenia.
Magda, 2018-05-23 14:27
Aniołki bardzo ładne, calość jest super podziękowaniem dla gosci.
Maria, 2018-05-22 16:50
Goście byli zachwyceni zakupionymi dekoracjami.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz szybkością dostawy. Bardzo dziękuje.
Judyta, 2018-05-22 10:25
poprzednie
12345 następne
© 2008-2019 ZlotyAniol.pl Zapraszamy na nasz instagram!
Zamów newsletter